Effects of fatty acids on Clostridium perfringens
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000703" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000703 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Účinky mastných kyselin na Clostridium perfringens
Original language description
Cílem této práce bylo zjistit účinky mastných kyselin C2-C18 na dva kmeny Clostridium perfringens. Jako nejúčinnější se ukázala kyselina laurová, účinné byly rovněž kyseliny myristová, kaprinová, olejová a kaprylová. Ostatní testované kyseliny nevykazovaly žádní inhibiční účinek.
Czech name
Účinky mastných kyselin na Clostridium perfringens
Czech description
Cílem této práce bylo zjistit účinky mastných kyselin C2-C18 na dva kmeny Clostridium perfringens. Jako nejúčinnější se ukázala kyselina laurová, účinné byly rovněž kyseliny myristová, kaprinová, olejová a kaprylová. Ostatní testované kyseliny nevykazovaly žádní inhibiční účinek.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
VII.konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-527-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
70-73
Publisher name
VFU
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 2, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—