Pork is healthy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000214" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000214 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vepřové maso je zdravé
Original language description
Šlechtitelské zlepšování kvality jatečných prasat nelze zaměřovat jen na maximální podíl svaloviny, ale je třeba se zaměřit i na zlepšování kvality masa a tuku. Nutriční a tedy i ekonomickou hodnotu masa ovlivňuje obsah specifických složek, zejména mastných kyselin. Skladba mastných kyselin je dána především výživou, dále věkem, tělesnou hmotností, pohlavím, plemenem, obsahem tuku v těle a prostředím.
Czech name
Vepřové maso je zdravé
Czech description
Šlechtitelské zlepšování kvality jatečných prasat nelze zaměřovat jen na maximální podíl svaloviny, ale je třeba se zaměřit i na zlepšování kvality masa a tuku. Nutriční a tedy i ekonomickou hodnotu masa ovlivňuje obsah specifických složek, zejména mastných kyselin. Skladba mastných kyselin je dána především výživou, dále věkem, tělesnou hmotností, pohlavím, plemenem, obsahem tuku v těle a prostředím.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Náš chov
ISSN
0027-8068
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
1
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—