Technical note: Health status and growth performance of rabbits fed diets with different starch level during the post-weaning period
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000246" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000246 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/67985904:_____/06:00040813
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Technical note: Health status and growth performance of rabbits fed diets with different starch level during the post-weaning period
Original language description
From results of this experiment can be concluded that a lower dietary starch level did not prevent digestive troubles in weaned rabbits and that 14% starch content in the diet of rabbits is suitable for both growth and good health status in the post-weaning and finishing period.
Czech name
Technická poznámka: Zdravotní stav a růstová schopnost králíků po odstavu krmených dietami s různým obsahem škrobu
Czech description
Z výsledků uvedeného pokusu lze usoudit, že nižším obsahem škrobu v dietě nedošlo k zažívacím potížím u odstavených králíků. Pro růst a dobrý zdravotní stav králíků po odstavu a při dokrmu se osvědčil 14% obsah škrobu v krmné dávce.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
World rabbit science
ISSN
1257-5011
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
FR - FRANCE
Number of pages
5
Pages from-to
1
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—