Ensiling of white lupine
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001073" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001073 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Silážování lupiny bílé
Original language description
Lupina se v posledních několika letech stává známější i na našich polích. Je to hlavně z důvodu vysokého obsahu dusíkatých látek v semeni. Experimentálně bylo odzkoušeno, jakým způsobem je možné rosltiny lupiny silážovat. V metodice jsou uvedeny výsledkyfermentačního procesu senážování lupiny bílé, a to jak bez použití konzervantů, tak i s biologickým a chemickým konzervantem.
Czech name
Silážování lupiny bílé
Czech description
Lupina se v posledních několika letech stává známější i na našich polích. Je to hlavně z důvodu vysokého obsahu dusíkatých látek v semeni. Experimentálně bylo odzkoušeno, jakým způsobem je možné rosltiny lupiny silážovat. V metodice jsou uvedeny výsledkyfermentačního procesu senážování lupiny bílé, a to jak bez použití konzervantů, tak i s biologickým a chemickým konzervantem.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
978-80-7403-040-6
Regulation ID
—
Technical parameters
17210/2009-8
Economical parameters
zvýšení rozmanitosti krmiv
Certification body designation
Ministerstvo zemědělství ČR
Date of certification
—
Method of use
—