Principles of preparation and feeding of total mixed rations (TMR)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001086" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001086 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zásady přípravy a zkrmování kompletních směsných krmných dávek (SKD)
Original language description
Metodika uvádí zásady přípravy a zkrmování kompletních směsných krmných dávek. Zdůrazňuje výhody jejich použití a současně upozorňuje na na chyby při jejich aplikaci. Zabývá se problematikou výběru míchacího vozu a uplatněním základních krmiv při přípravě směsných diet.
Czech name
Zásady přípravy a zkrmování kompletních směsných krmných dávek (SKD)
Czech description
Metodika uvádí zásady přípravy a zkrmování kompletních směsných krmných dávek. Zdůrazňuje výhody jejich použití a současně upozorňuje na na chyby při jejich aplikaci. Zabývá se problematikou výběru míchacího vozu a uplatněním základních krmiv při přípravě směsných diet.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1G46086" target="_blank" >1G46086: Strategy of dairy cows breeding under competetive conditions.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
978-80-7403-002-4
Regulation ID
—
Technical parameters
17210/2009-14
Economical parameters
Zvýšený příjem krmiv o cca 5 - 10 %, zlepšení zdravotního stavu, lepší využití krmiv, zvýšení mléčné užitkovosti o cca 5 - 10 %, omezení nákupu obchodních směsí.
Certification body designation
Ministerstvo zemědělství ČR
Date of certification
—
Method of use
—