All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Methods for assessment of cleanness of the body surface limiting factor on the sheep milk quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F10%3A%230001298" target="_blank" >RIV/00027014:_____/10:#0001298 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metody hodnocení čistoty povrchu těla ovcí limitující faktor kvality mléka

  • Original language description

    Metodika je zaměřena na analýzu vztahu mezi čistotou zvířat, čistotou chovného prostředí a kvalitou ovčího mléka, včetně stanovení zásad správného postupu při hodnocení čistoty těla ovcí. Pozornost je věnována rizikovým bodům v chovném prostředí, které přímo ovlivňují čistotu povrchu těla ovcí. Metodika popisuje volbu správné rutiny dojení podle úrovně čistoty tělesného pokryvu ovcí, z důvodu udržení zdravotní nezávadnosti a biologické hodnoty syrového ovčího mléka a mléčných výrobků.

  • Czech name

    Metody hodnocení čistoty povrchu těla ovcí limitující faktor kvality mléka

  • Czech description

    Metodika je zaměřena na analýzu vztahu mezi čistotou zvířat, čistotou chovného prostředí a kvalitou ovčího mléka, včetně stanovení zásad správného postupu při hodnocení čistoty těla ovcí. Pozornost je věnována rizikovým bodům v chovném prostředí, které přímo ovlivňují čistotu povrchu těla ovcí. Metodika popisuje volbu správné rutiny dojení podle úrovně čistoty tělesného pokryvu ovcí, z důvodu udržení zdravotní nezávadnosti a biologické hodnoty syrového ovčího mléka a mléčných výrobků.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QH72286" target="_blank" >QH72286: The influence of rearing environment and milking on welfare, milk yield and milk quality of dairy sheep.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    978-80-7403-073-4

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    17210/2010-11

  • Economical parameters

    Produkce zdravotně nezávadného a biologicky plnohodnotného ovčího mléka a mléčných výrobků. Snížení pravděpodobnosti výskytu mastitid ve stádě.

  • Certification body designation

    Ministerstvo zemědělství ČR

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů