All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Starch quality of maize hybrids in nutrition of cows

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F13%3A%230001929" target="_blank" >RIV/00027014:_____/13:#0001929 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26296080:_____/13:#0000747

  • Result on the web

    <a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/13164.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/13164.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kvalita škrobu kukuřičných hybridu ve výživě dojnic

  • Original language description

    Byla testována degradovatelnost sušiny a škrobu zrna dvou hybridů kukuřice typu semiflint a dent. Vzorky byly pomlety na sítu 1 a 5 mm, na stanovení degradovatelnosti byla použita metoda mobilních sáčků. Délka inkubace v bachoru byla 12 hodin. U degradovatelnosti sušiny byla zjištěna tendence (P<0,1) vyšší degradovatelnosti pro mletí 5 mm u typu dent. Degradovatelnost škrobu u typu dent při mletí 1 mm byla zjištěna nižší (75,3 vs. 71,2 %, P<0,05). Naopak vyšší degradovatelnost škrobu (P<0,05) u typu dent byla zjištěna při mletí 5 mm (54,5 vs. 59,2 %).

  • Czech name

    Kvalita škrobu kukuřičných hybridu ve výživě dojnic

  • Czech description

    Byla testována degradovatelnost sušiny a škrobu zrna dvou hybridů kukuřice typu semiflint a dent. Vzorky byly pomlety na sítu 1 a 5 mm, na stanovení degradovatelnosti byla použita metoda mobilních sáčků. Délka inkubace v bachoru byla 12 hodin. U degradovatelnosti sušiny byla zjištěna tendence (P<0,1) vyšší degradovatelnosti pro mletí 5 mm u typu dent. Degradovatelnost škrobu u typu dent při mletí 1 mm byla zjištěna nižší (75,3 vs. 71,2 %, P<0,05). Naopak vyšší degradovatelnost škrobu (P<0,05) u typu dent byla zjištěna při mletí 5 mm (54,5 vs. 59,2 %).

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GH - Nutrition of farm animals

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210128" target="_blank" >QJ1210128: New national feed quality evaluation system</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Úroda

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    61

  • Issue of the periodical within the volume

    12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    114-119

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database