ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology in Potsdam
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F19%3AN0000231" target="_blank" >RIV/00027014:_____/19:N0000231 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/19228.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/19228.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology v Postupimi
Original language description
Ve dnech 4. - 9. 8. 2019 se v německé Postupimi v Braniborsku uskutečnil 65. ročník konference pořádaný Americkou asociací pro výzkum masa (American Meat Science Association, AMSA) s ústředním motem „Meat for Diversifying Markets“, což lze přeložit jako Maso pro diversifikované trhy. Konference byla zaměřena na výzvy související s budoucím vývojem produkce masa a masných výrobků v současném stále více globalizovaném světě. Lze říci, že tato akce představuje každoročně nejrozsáhlejší vědeckou událost související s výzkumem zaměřeným na problematiku produkce, zpracování masa či jeho významu v lidské výživě. Konference byla rozčleněna na celkem 13 tematických sekcí zaměřených na konzumentské chování a etiku, kvalitu a bezpečnost, zpracování masa a využití masových náhražek, živočišnou produkci, nově vznikající technologie, svalovou biologii a metabolismus, lidskou výživu a udržitelnost.
Czech name
ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology v Postupimi
Czech description
Ve dnech 4. - 9. 8. 2019 se v německé Postupimi v Braniborsku uskutečnil 65. ročník konference pořádaný Americkou asociací pro výzkum masa (American Meat Science Association, AMSA) s ústředním motem „Meat for Diversifying Markets“, což lze přeložit jako Maso pro diversifikované trhy. Konference byla zaměřena na výzvy související s budoucím vývojem produkce masa a masných výrobků v současném stále více globalizovaném světě. Lze říci, že tato akce představuje každoročně nejrozsáhlejší vědeckou událost související s výzkumem zaměřeným na problematiku produkce, zpracování masa či jeho významu v lidské výživě. Konference byla rozčleněna na celkem 13 tematických sekcí zaměřených na konzumentské chování a etiku, kvalitu a bezpečnost, zpracování masa a využití masových náhražek, živočišnou produkci, nově vznikající technologie, svalovou biologii a metabolismus, lidskou výživu a udržitelnost.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů