All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology in Potsdam

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F19%3AN0000231" target="_blank" >RIV/00027014:_____/19:N0000231 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/19228.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/19228.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology v Postupimi

  • Original language description

    Ve dnech 4. - 9. 8. 2019 se v německé Postupimi v Braniborsku uskutečnil 65. ročník konference pořádaný Americkou asociací pro výzkum masa (American Meat Science Association, AMSA) s ústředním motem „Meat for Diversifying Markets“, což lze přeložit jako Maso pro diversifikované trhy. Konference byla zaměřena na výzvy související s budoucím vývojem produkce masa a masných výrobků v současném stále více globalizovaném světě. Lze říci, že tato akce představuje každoročně nejrozsáhlejší vědeckou událost související s výzkumem zaměřeným na problematiku produkce, zpracování masa či jeho významu v lidské výživě. Konference byla rozčleněna na celkem 13 tematických sekcí zaměřených na konzumentské chování a etiku, kvalitu a bezpečnost, zpracování masa a využití masových náhražek, živočišnou produkci, nově vznikající technologie, svalovou biologii a metabolismus, lidskou výživu a udržitelnost.

  • Czech name

    ICoMST 2019 - International Congres of Meat Science and Technology v Postupimi

  • Czech description

    Ve dnech 4. - 9. 8. 2019 se v německé Postupimi v Braniborsku uskutečnil 65. ročník konference pořádaný Americkou asociací pro výzkum masa (American Meat Science Association, AMSA) s ústředním motem „Meat for Diversifying Markets“, což lze přeložit jako Maso pro diversifikované trhy. Konference byla zaměřena na výzvy související s budoucím vývojem produkce masa a masných výrobků v současném stále více globalizovaném světě. Lze říci, že tato akce představuje každoročně nejrozsáhlejší vědeckou událost související s výzkumem zaměřeným na problematiku produkce, zpracování masa či jeho významu v lidské výživě. Konference byla rozčleněna na celkem 13 tematických sekcí zaměřených na konzumentské chování a etiku, kvalitu a bezpečnost, zpracování masa a využití masových náhražek, živočišnou produkci, nově vznikající technologie, svalovou biologii a metabolismus, lidskou výživu a udržitelnost.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů