All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

How to reduce silage losses

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F19%3AN0000283" target="_blank" >RIV/00027014:_____/19:N0000283 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/19280.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/19280.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Jak omezit ztráty u siláží

  • Original language description

    V knize jsou shrnuty poznatky o ztrátách při silážování. Polní a sklizňové ztráty jsou většinou způsobené nedodržením technologické kázně při sklizni a odvozu řezanky na místo skladování. Další ztráty vznikají při ukládání řezanky do silážních prostor, fermentací v silážních prostorách, případně odtokem silážních tekutin. Hodně lze ztratit i v procesu zkrmování hotové siláže hospodářským zvířatům. Ztráty jsou ovlivněny mnoha faktory, většina z nich je podrobně popsána a diskutována. Kniha obsahuje doporučení jak ztráty měřit, nebo alespoň kvalifikovaně odhadnout. Klíčovou kapitolou je doporučení, jak ztráty omezit.

  • Czech name

    Jak omezit ztráty u siláží

  • Czech description

    V knize jsou shrnuty poznatky o ztrátách při silážování. Polní a sklizňové ztráty jsou většinou způsobené nedodržením technologické kázně při sklizni a odvozu řezanky na místo skladování. Další ztráty vznikají při ukládání řezanky do silážních prostor, fermentací v silážních prostorách, případně odtokem silážních tekutin. Hodně lze ztratit i v procesu zkrmování hotové siláže hospodářským zvířatům. Ztráty jsou ovlivněny mnoha faktory, většina z nich je podrobně popsána a diskutována. Kniha obsahuje doporučení jak ztráty měřit, nebo alespoň kvalifikovaně odhadnout. Klíčovou kapitolou je doporučení, jak ztráty omezit.

Classification

  • Type

    B - Specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

    978-80-88351-06-1

  • Number of pages

    74

  • Publisher name

    Agrární komora ČR

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS book