Effects of natural substances to rumen fermentation ‘in vitro ’
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F21%3AN0000125" target="_blank" >RIV/00027014:_____/21:N0000125 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/21120.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/21120.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Působení přírodních látek na bachorovou fermentaci „in vitro“
Original language description
Živočišné produkty přežvýkavců mají nezastupitelný význam ve výživě člověka. Jedinečné uspořádání jejich trávicí soustavy umožňuje přeměnit biomasu bohatou na vlákninu na vysoce kvalitní potraviny (maso, mléko). Negativní stránkou přeměny balastního krmivá na kvalitní živočišné produkty přežvýkavců je poměrně vysoká produkce skleníkových plynů. To se nesetkává se současným požadavkem společnosti na snižování dopadů lidské činnosti, resp. chovu přežvýkavců na životní prostředí a s požadavkem na tzv. udržitelný rozvoj.
Czech name
Působení přírodních látek na bachorovou fermentaci „in vitro“
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.
ISBN
978-80-8077-711-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
55-58
Publisher name
University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice
Place of publication
Košice
Event location
Košice
Event date
Sep 8, 2021
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—