Silage preparations on the Czech market
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00000032" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00000032 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Silážní přípravky na českém trhu
Original language description
V současné době je na českém trhu mnoho různých nových aditiv. Jsou to přípravky biologické a chemické. Mezi přípravky biologické patří přípravky obsahující bakteriální a enzymatickou složku a přípravky, které obsahují pouze bakterie mléčného kvašení. Chemická aditiva obsahují většinou kyselinu propionovou, kyselinu mravenčí nebo jejich soli.
Czech name
Silážní přípravky na českém trhu
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7126" target="_blank" >EP7126: Bioethanol made from sugar beet - industrial production and use</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Volume of the periodical
III.
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—