The classification of pig carcasses according to the EU standards
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008578" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008578 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení jatečných těl prasat podle standardů Evropské unie
Original language description
Byly uvedeny biologické, legislativní, technické a šlechtitelské aspekty hodnocení těl jatečných prasat podle SEUROP-systému. Byly navrženy zásady diferenciace farmářských cen podle podílu svaloviny a jatečné hmotnosti.
Czech name
Hodnocení jatečných těl prasat podle standardů Evropské unie
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006262" target="_blank" >EP0960006262: Prediction of lean tissue percentage in the carcass and procedures for improving of fattening capacity and carcass value in pigs.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Nové poznatky v chovu prasat
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
12
Pages from-to
31-42
Publisher name
PLEMO, a.s.
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
—
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—