Effect of cellulase, hemicellulase and glucose oxidase mixture in probiotic-enzymatic additive on fermentation of alfaalfa
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008705" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008705 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv komplexu celulázy, hemicelulázy a glukózaoxidázy v probioticko-enzymatickém aditivu na fermentaci vojtěšky
Original language description
Cílem výzkumu bylo určit vliv probioticko-enzymatického aditiva (Baktozym) a probiotického aditiva (vybrané kmeny mléčných bakterií aditiva Bactozym) na silážovatelnost vojtěšky. Vojtěška byla ze 2. a 3. seče druhého užitkového roku a měla dvě různé sušin
Czech name
Vliv komplexu celulázy, hemicelulázy a glukózaoxidázy v probioticko-enzymatickém aditivu na fermentaci vojtěšky
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Transportation and Storage Optimalization in Agricultural Enterprise</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Volume of the periodical
44
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
87-92
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—