Results of fermentation process in the time of silage making of maize
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008723" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008723 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výsledky fermentačního procesu při silážování kukuřice
Original language description
Pro sklizeň celých rostlin kukuřice je doporučován obsah sušiny 22 - 32 %. Při sušině 24 - 28 % je dobré použít aditivum, které obsahuje bakterie rodu Lactobacillus, Pediococcus a Streptococcus. Při obsahu sušiny nižším než 24 % je nutné biologická aditiv
Czech name
Výsledky fermentačního procesu při silážování kukuřice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Transportation and Storage Optimalization in Agricultural Enterprise</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Pěstování kukuřice a výroba kukuřičné siláže
ISBN
80-7157-411-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
46-47
Publisher name
MZLU
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
—
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—