Analysis of goat cheese made from fresh and frozen milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008862" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008862 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analýza kozích sýrů vyrobených z čerstvého a zmrazeného mléka
Original language description
Ovlivnění technologických vlastností kozího mléka při zpracování na sýry šestiměsíčním zmrazením.
Czech name
Analýza kozích sýrů vyrobených z čerstvého a zmrazeného mléka
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7167" target="_blank" >EP7167: Investigation of acceptable alternatives of sheep farming efficient in landscape management practices</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Význam chovu ovcí a koz v předvstupním období do EU
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
105-107
Publisher name
MZLU
Place of publication
Brno
Event location
Seč u Chrudimi
Event date
—
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—