Theory and practice of measuring of water activity and its importance to food safety
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00008014" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00008014 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravin. II_2003.
Original language description
Seminář je součástí cyklu seminářů vztahujících se k této problematice a probíhajících dvakrát ročně. Cyklus seznamuje zájemce o tématiku s teorií Aw a praktickým využíváním přístrojů používaných k tomuto stanovení ve vztahu k teorii a praxi potravinářstv
Czech name
Teorie a praxe měření vodní aktivity a její význam pro zvýšení bezpečnosti potravin. II_2003.
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
28
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce