Problems of gluten determination in gluten-free raw materials and foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002295" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002295 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách
Original language description
Sdělení bylo věnováno problematice stanovení gluten v potravinách a potravinářských surovinách vhodných pro bezlepkovou dietu a vývoji nové ELISA soupravy na stanovení glutenu
Czech name
Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách
Czech description
Sdělení bylo věnováno problematice stanovení gluten v potravinách a potravinářských surovinách vhodných pro bezlepkovou dietu a vývoji nové ELISA soupravy na stanovení glutenu
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analysis of gluten and quality monitoring of gluten - free raw materials and foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXIV sumposium o nových směrech výroby a hodnocení potraviny
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
166-168
Publisher name
—
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—