All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Problems of gluten determination in gluten-free raw materials and foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002295" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002295 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách

  • Original language description

    Sdělení bylo věnováno problematice stanovení gluten v potravinách a potravinářských surovinách vhodných pro bezlepkovou dietu a vývoji nové ELISA soupravy na stanovení glutenu

  • Czech name

    Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách

  • Czech description

    Sdělení bylo věnováno problematice stanovení gluten v potravinách a potravinářských surovinách vhodných pro bezlepkovou dietu a vývoji nové ELISA soupravy na stanovení glutenu

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analysis of gluten and quality monitoring of gluten - free raw materials and foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2003

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků XXXIV sumposium o nových směrech výroby a hodnocení potraviny

  • ISBN

    80-902671-6-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    166-168

  • Publisher name

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem

  • Event date

    Jan 1, 2003

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article