Gluten content monitoring in food and the database "Food without gluten"
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1076" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1076 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=fbzI27trTdY&feature=youtu.be" target="_blank" >https://www.youtube.com/watch?v=fbzI27trTdY&feature=youtu.be</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování obsahu lepku v potravinách a databáze "Potraviny bez lepku"
Original language description
Tématem videa pro laickou veřejnost bylo sledování obsahu lepku v potravinách na českém trhu. Byly prezentovány způsoby stanovení lepku a rozdíly mezi sendvičovou a kompetetivní ELISA soupravou. Zájemci byli seznámeni s posledními výsledky stanovení a jednotlivé skupiny analyzovaných vzorků byly podrobněji komentovány. Byla také připomenuta samotná databáze "Potraviny bez lepku" včetně informací volně dostupných pro veřejnost a také poradenská činnost v rámci databáze včetně příslušných kontaktů na pracovníky VÚPP.
Czech name
Sledování obsahu lepku v potravinách a databáze "Potraviny bez lepku"
Czech description
Tématem videa pro laickou veřejnost bylo sledování obsahu lepku v potravinách na českém trhu. Byly prezentovány způsoby stanovení lepku a rozdíly mezi sendvičovou a kompetetivní ELISA soupravou. Zájemci byli seznámeni s posledními výsledky stanovení a jednotlivé skupiny analyzovaných vzorků byly podrobněji komentovány. Byla také připomenuta samotná databáze "Potraviny bez lepku" včetně informací volně dostupných pro veřejnost a také poradenská činnost v rámci databáze včetně příslušných kontaktů na pracovníky VÚPP.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
—
Carrier ID
—