All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Gluten content monitoring in food and the database "Food without gluten"

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1076" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1076 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.youtube.com/watch?v=fbzI27trTdY&feature=youtu.be" target="_blank" >https://www.youtube.com/watch?v=fbzI27trTdY&feature=youtu.be</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sledování obsahu lepku v potravinách a databáze "Potraviny bez lepku"

  • Original language description

    Tématem videa pro laickou veřejnost bylo sledování obsahu lepku v potravinách na českém trhu. Byly prezentovány způsoby stanovení lepku a rozdíly mezi sendvičovou a kompetetivní ELISA soupravou. Zájemci byli seznámeni s posledními výsledky stanovení a jednotlivé skupiny analyzovaných vzorků byly podrobněji komentovány. Byla také připomenuta samotná databáze "Potraviny bez lepku" včetně informací volně dostupných pro veřejnost a také poradenská činnost v rámci databáze včetně příslušných kontaktů na pracovníky VÚPP.

  • Czech name

    Sledování obsahu lepku v potravinách a databáze "Potraviny bez lepku"

  • Czech description

    Tématem videa pro laickou veřejnost bylo sledování obsahu lepku v potravinách na českém trhu. Byly prezentovány způsoby stanovení lepku a rozdíly mezi sendvičovou a kompetetivní ELISA soupravou. Zájemci byli seznámeni s posledními výsledky stanovení a jednotlivé skupiny analyzovaných vzorků byly podrobněji komentovány. Byla také připomenuta samotná databáze "Potraviny bez lepku" včetně informací volně dostupných pro veřejnost a také poradenská činnost v rámci databáze včetně příslušných kontaktů na pracovníky VÚPP.

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

  • Publisher/client name

  • Version

  • Carrier ID