All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Gluten content in dehydrated foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000043" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000043 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.potravinybezlepku.cz/blog/" target="_blank" >https://www.potravinybezlepku.cz/blog/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Obsah lepku v dehydratovaných potravinách

  • Original language description

    Obsah lepku v dehydratovaných potravinách; https://www.potravinybezlepku.cz/blog/. Článek v blogu databáze "Potraviny bez lepku" a současně i vytištěný leták. Reakce na změnu pravidel pro posuzování obsahu lepku v dehydratovaných potravinách a důsledky této úpravy pro osoby s intolerancí lepku. Informace uřčená pro širokou veřejnost.

  • Czech name

    Obsah lepku v dehydratovaných potravinách

  • Czech description

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů