Dried jerky meat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F21%3A1088" target="_blank" >RIV/00027022:_____/21:1088 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.potravinybezlepku.cz/blog" target="_blank" >https://www.potravinybezlepku.cz/blog</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sušené maso jerky.
Original language description
Rysová, J.: Sušené maso jerky. Publikace článku do blogu databáze „Potraviny bez lepku“ a podklady pro informační leták pro laickou veřejnost. https://www.potravinybezlepku.cz/blog Informace pro pacienty s celiakií o výrobě a druzích sušeného masa a o jeho vhodnosti pro bezlepkovou dietu.
Czech name
Sušené maso jerky.
Czech description
Rysová, J.: Sušené maso jerky. Publikace článku do blogu databáze „Potraviny bez lepku“ a podklady pro informační leták pro laickou veřejnost. https://www.potravinybezlepku.cz/blog Informace pro pacienty s celiakií o výrobě a druzích sušeného masa a o jeho vhodnosti pro bezlepkovou dietu.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů