Actual situation in the area of gluten-free diet from the point of view of physicians, chemists- analytics, food producers and patients
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002509" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002509 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu lékařů, chemiků-analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů
Original language description
Seminář byl věnován otázkám bezlepkové dieta - sortiment výrobků, kontrola bezlepkových potravin, spektrum plodin pro bezlepkovou dietu, metody stanovení obsah gliadinu
Czech name
Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu lékařů, chemiků-analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů
Czech description
Seminář byl věnován otázkám bezlepkové dieta - sortiment výrobků, kontrola bezlepkových potravin, spektrum plodin pro bezlepkovou dietu, metody stanovení obsah gliadinu
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analysis of gluten and quality monitoring of gluten - free raw materials and foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
kinosál MBÚ AV ČR, Praha 4, Vídeňská 1083
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
37
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce