Nutritional evaluation of foxtail millet (Setaria Italica L.)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P006886" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:8P006886 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnota béru vlašského (Setaria Italica L.)
Original language description
Náplní presentované práce bylo nutričně zhodnotit bér vlašský, který byl v minulosti součástí jídelníčku Slovanů a v současné době dochází k jeho renesanci. Bylo provedeno stanovení základního složení, vitaminů, minerálních látek a aminokyselin, mastnýchkyselin.
Czech name
Nutriční hodnota béru vlašského (Setaria Italica L.)
Czech description
Náplní presentované práce bylo nutričně zhodnotit bér vlašský, který byl v minulosti součástí jídelníčku Slovanů a v současné době dochází k jeho renesanci. Bylo provedeno stanovení základního složení, vitaminů, minerálních látek a aminokyselin, mastnýchkyselin.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzity of underutized cereals and pseudocereals and its use in sustainable agriculture and in healthy food production</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
318-321
Publisher name
Holasová m., Fiedlerová V., Špicner J.
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—