Nutritional and sensory value of broccoli grown in organic and conventional systems
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F15%3A43908079" target="_blank" >RIV/62156489:43510/15:43908079 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční a senzorická hodnota brokolice z konvenčního a ekologického pěstování
Original language description
Byly hodnoceny vybrané nutriční látky a senzorické vlastnosti brokolice pěstované v jarní a podzimní kultuře v systému ekologického a konvenčního pěstování. Nebylo prokázáno, že by ekologická produkce měla vyšší obsah nutričních látek. Senzorické vlastnosti rovněž nebyly u ekologické produkci jednoznačně lepší.
Czech name
Nutriční a senzorická hodnota brokolice z konvenčního a ekologického pěstování
Czech description
Byly hodnoceny vybrané nutriční látky a senzorické vlastnosti brokolice pěstované v jarní a podzimní kultuře v systému ekologického a konvenčního pěstování. Nebylo prokázáno, že by ekologická produkce měla vyšší obsah nutričních látek. Senzorické vlastnosti rovněž nebyly u ekologické produkci jednoznačně lepší.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GC - Plant growing, crop rotation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zahradnictví
ISSN
1213-7596
e-ISSN
—
Volume of the periodical
23
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
22-24
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—