Cereal Fermentation for Future World-brief extract about the symposium
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896983" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896983 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Symposium o kvasech 2012
Original language description
Ve dnech 10. ? 12. října 2012 se v Helsinkách konalo již 5. symposium s názvem o fermentaci obilovin pro potraviny budoucnosti (Cereal Fermentation for Future Foods). Symposia jsou organizována vždy po několika letech a první z nich byla nazývána jen symposia o kvasech. Již tehdy ale bylo zjevné, že v mnoha zemích západní nebo jižní Evropy je pojem kvasy chápán v mnohem širším smyslu než tradiční pojetí kvasů v zemích střední Evropy.
Czech name
Symposium o kvasech 2012
Czech description
Ve dnech 10. ? 12. října 2012 se v Helsinkách konalo již 5. symposium s názvem o fermentaci obilovin pro potraviny budoucnosti (Cereal Fermentation for Future Foods). Symposia jsou organizována vždy po několika letech a první z nich byla nazývána jen symposia o kvasech. Již tehdy ale bylo zjevné, že v mnoha zemích západní nebo jižní Evropy je pojem kvasy chápán v mnohem širším smyslu než tradiční pojetí kvasů v zemích střední Evropy.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2013
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
34-35
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—