All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Cereal Fermentation for Future World-brief extract about the symposium

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896983" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896983 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Symposium o kvasech 2012

  • Original language description

    Ve dnech 10. ? 12. října 2012 se v Helsinkách konalo již 5. symposium s názvem o fermentaci obilovin pro potraviny budoucnosti (Cereal Fermentation for Future Foods). Symposia jsou organizována vždy po několika letech a první z nich byla nazývána jen symposia o kvasech. Již tehdy ale bylo zjevné, že v mnoha zemích západní nebo jižní Evropy je pojem kvasy chápán v mnohem širším smyslu než tradiční pojetí kvasů v zemích střední Evropy.

  • Czech name

    Symposium o kvasech 2012

  • Czech description

    Ve dnech 10. ? 12. října 2012 se v Helsinkách konalo již 5. symposium s názvem o fermentaci obilovin pro potraviny budoucnosti (Cereal Fermentation for Future Foods). Symposia jsou organizována vždy po několika letech a první z nich byla nazývána jen symposia o kvasech. Již tehdy ale bylo zjevné, že v mnoha zemích západní nebo jižní Evropy je pojem kvasy chápán v mnohem širším smyslu než tradiční pojetí kvasů v zemích střední Evropy.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2013

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    34-35

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database