Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P006887" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:8P006887 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
Original language description
Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed.
Czech name
Nutriční změny u ovsa setého a nahého ovsa v průběhu klíčení
Czech description
Byly sledovány změny nutričních faktorů(sušina, popel, vláknina potravy, bílkoviny, tuk, aminokyseliny), vitaminů (B1,B2, niacin, kyselina pantothenová, B6, vitamin C,E a karotenoidy), minerálních látek a některých stopových prvků u ovsa setého a ovsa nahého během klíčení.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzity of underutized cereals and pseudocereals and its use in sustainable agriculture and in healthy food production</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Sciences, Special Issue
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
22
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
317-320
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—