European point of view on database of food composition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F05%3A8P004034" target="_blank" >RIV/00027022:_____/05:8P004034 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Problematika databází složení potravin z pohledu Evropy.
Original language description
Historie a současnost českých tabulek složení potravin a současné řešení této problematiky v rámci EU
Czech name
Problematika databází složení potravin z pohledu Evropy.
Czech description
Historie a současnost českých tabulek složení potravin a současné řešení této problematiky v rámci EU
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
60
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
159-160
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—