Nutritional evaluation of buckwheat and its use in foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004017" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004017 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/06:E0004017 RIV/00027022:_____/06:#0000012 RIV/00027022:_____/06:8P003585
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití
Original language description
Rozšíření pohanky je součástí projektu"Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilovin". Pozornost byla zaměřena na charakteristiku pohanky jako výchozí potravinářské suroviny, dále na přípravu pohankových sladů a pufované pohanky. Z pohanky a pohankového sladu byly připraveny vločky a mouky, které byly aplikovány do různých typů výrobků. Byla provedena senzorická analýza a stanoveno základní složení vybraných výrobků.
Czech name
Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití
Czech description
Rozšíření pohanky je součástí projektu"Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilovin". Pozornost byla zaměřena na charakteristiku pohanky jako výchozí potravinářské suroviny, dále na přípravu pohankových sladů a pufované pohanky. Z pohanky a pohankového sladu byly připraveny vločky a mouky, které byly aplikovány do různých typů výrobků. Byla provedena senzorická analýza a stanoveno základní složení vybraných výrobků.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXVII.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
95-99
Publisher name
VÚPP ČSCH
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—