All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Nutritional evaluation of buckwheat and its use in foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004017" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004017 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/16193296:_____/06:E0004017 RIV/00027022:_____/06:#0000012 RIV/00027022:_____/06:8P003585

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití

  • Original language description

    Rozšíření pohanky je součástí projektu"Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilovin". Pozornost byla zaměřena na charakteristiku pohanky jako výchozí potravinářské suroviny, dále na přípravu pohankových sladů a pufované pohanky. Z pohanky a pohankového sladu byly připraveny vločky a mouky, které byly aplikovány do různých typů výrobků. Byla provedena senzorická analýza a stanoveno základní složení vybraných výrobků.

  • Czech name

    Nutriční hodnocení pohanky a její potravinářské využití

  • Czech description

    Rozšíření pohanky je součástí projektu"Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilovin". Pozornost byla zaměřena na charakteristiku pohanky jako výchozí potravinářské suroviny, dále na přípravu pohankových sladů a pufované pohanky. Z pohanky a pohankového sladu byly připraveny vločky a mouky, které byly aplikovány do různých typů výrobků. Byla provedena senzorická analýza a stanoveno základní složení vybraných výrobků.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Food and food supplemets development on the base of cereals</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků XXXVII.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    1802-1433

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    95-99

  • Publisher name

    VÚPP ČSCH

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    Jan 1, 2006

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article