Caramel coloring buckwheat malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F16%3AN0000017" target="_blank" >RIV/60193697:_____/16:N0000017 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305872.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305872.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pohankový slad karamelový a barvící
Original language description
Pohankový slad karamelový a pohankový slad barvící jsou použitelné zejména při výrobě různorodých bezlepkových výrobků, jako je mouka, krupice, kroupy, pečivo, chléb nebo pivo či jiné bezlepkové nápoje.Pohankový slad karamelový a barvící vyznačující se tím, že oba slady jsou vyrobeny z pohanky seté /Fagopyrum esculentum Moench/ nebo pohanky tatarské /Fagopyrum tataricum Gaertn/, přičemž pohankový karamelový slad obsahuje minimálně 80 % extraktu a barva jeho sladiny vykazuje min. 30 jednotek EB a pohankový barvící slad má barvu sladiny, která vykazuje min. 400 jednotek EBC.
Czech name
Pohankový slad karamelový a barvící
Czech description
Pohankový slad karamelový a pohankový slad barvící jsou použitelné zejména při výrobě různorodých bezlepkových výrobků, jako je mouka, krupice, kroupy, pečivo, chléb nebo pivo či jiné bezlepkové nápoje.Pohankový slad karamelový a barvící vyznačující se tím, že oba slady jsou vyrobeny z pohanky seté /Fagopyrum esculentum Moench/ nebo pohanky tatarské /Fagopyrum tataricum Gaertn/, přičemž pohankový karamelový slad obsahuje minimálně 80 % extraktu a barva jeho sladiny vykazuje min. 30 jednotek EB a pohankový barvící slad má barvu sladiny, která vykazuje min. 400 jednotek EBC.
Classification
Type
P - Patent
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: New processes of production of functional cereal and dairy foods and functional beverages with content of bioactive ingredients from selected vegetable and animal agricultural commodities and with probiotics and procedures for their quality estimation.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
305872
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
Mar 9, 2016
Owner name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence