New information on gluten analysis, database of gluten-free foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004022" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004022 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/06:R0045858
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Novinky v analýze lepku, databáze bezlepkových potravin
Original language description
Posluchačům složených především z rodičů malých celiaků a dospělých celiaků bylo na příkladech několika potravin bylo ukázáno, že není nutné se obávat konzumace potravin, které jako složky obsahují škroby, škrobové nebo glukózové sirupy. Dále byla ukázána databáze bezlepkových potravin.
Czech name
Novinky v analýze lepku, databáze bezlepkových potravin
Czech description
Posluchačům složených především z rodičů malých celiaků a dospělých celiaků bylo na příkladech několika potravin bylo ukázáno, že není nutné se obávat konzumace potravin, které jako složky obsahují škroby, škrobové nebo glukózové sirupy. Dále byla ukázána databáze bezlepkových potravin.
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B53002" target="_blank" >1B53002: Safety evalution of foods for gluten-free diet</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
—
Place of publication
—
Publisher/client name
—
Version
Neuveden
Carrier ID
—