Introduction of food allergens problems
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000055" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000055 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Úvod do problematiky potravinových alergenů
Original language description
Cílem článku bylo popsat základní rysy problematiky potravinových alergenů. Článek je věnován legislativě, potravinám a současným analytickým možnostem.
Czech name
Úvod do problematiky potravinových alergenů
Czech description
Cílem článku bylo popsat základní rysy problematiky potravinových alergenů. Článek je věnován legislativě, potravinám a současným analytickým možnostem.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06138" target="_blank" >2B06138: Methods for allergenic substances determination in foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
64
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—