Instrumental methods for prediction of texture of foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000096" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000096 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přístrojové metody ke stanovení textury potravin
Original language description
Seminář byl určen pro pracovníky laboratoří potravinářských závodů, pracovníky výzkumu, ústředních kontrolních laboratoří a učitele středních a vysokých škol se zaměřením na potraviny a jejich kvalitu.
Czech name
Přístrojové metody ke stanovení textury potravin
Czech description
Seminář byl určen pro pracovníky laboratoří potravinářských závodů, pracovníky výzkumu, ústředních kontrolních laboratoří a učitele středních a vysokých škol se zaměřením na potraviny a jejich kvalitu.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
ve fy O.K.Servis BioPro, Praha 9-Horní Počernice
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
22
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce