Protein slice Kadlík marinated
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000141" target="_blank" >RIV/00027022:_____/10:00000141 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Plátky Kadlík marinované
Original language description
Jde o proteinový plánek v marinovaném provedení. Výrobek obsahuje sójovou bílkovinu, vaječný bílek, rajská jablka, vlákninu, kuchyňskou sůl, houby, kořenovou zeleninu a kvasný ocet. Jeho největší výhodou je, že může být kuchyňsky zpracován jako maso nebokonzumován chlazený, neboť je po výrobě a balení pasterován v obalu.
Czech name
Plátky Kadlík marinované
Czech description
Jde o proteinový plánek v marinovaném provedení. Výrobek obsahuje sójovou bílkovinu, vaječný bílek, rajská jablka, vlákninu, kuchyňskou sůl, houby, kořenovou zeleninu a kvasný ocet. Jeho největší výhodou je, že může být kuchyňsky zpracován jako maso nebokonzumován chlazený, neboť je po výrobě a balení pasterován v obalu.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06172" target="_blank" >2B06172: Safe and quality foods focused on the overweight reduction.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
PUV 2009-20897
Numerical identification
—
Technical parameters
Nutriční a energetická hodnota (100 g výrobku): sušina 21,6 %, bílkoviny 12,5 %, sacharidy 1,1 %, popel 1,3 %,tuk 1,6 %, vláknina 5,1 %, rozpustná vláknina (g/100 g) 1,2 ; nerozpustná vláknina 3,9; energetická hodnota (kJ/100g) 300 kJ.
Economical parameters
Zavedení výroby nového výrobku (sójovo-bílkový plátek - dle UV u ÚPV č. 19483 ze dne 30.3.2009) spol. SUNFOOD s.r.o. Společnost navýšila při pokusné výrobě kapacitu(objem výroby) o 10 %. V současné době připravuje rozšíření výroby v nových prostorách.
Application category by cost
—
Owner IČO
25949411
Owner name
SUNFOOD s.r.o.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—