Nutritional evaluation of Czech traditional dishes from potatoes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000215" target="_blank" >RIV/00027022:_____/10:00000215 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027251:_____/10:#0000346
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční hodnocení tradičních českých pokrmů z brambor
Original language description
Tradiční české pokrmy z brambor - bramborová polévka, bramborák, bramborové placky, bramborové knedlíky, chlupaté knedlíky a škubánky s mákem - byly pokusně připraveny dle tradiční receptury a charakterizovány z hlediska obsahu vody, popela, bílkovin, aminokyselin, tuku, cholesterolu, mastných kyselin, sacharidů, vlákniny potravy, vitaminů C, B1, B2, B6, niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E, vitaminu A a beta-karotenu, vápníku, železa, draslíku, hořčíku, sodíku, fosforu a zinku. Výsledky jsou součástí nově připravované České databáze složení potravin a byly zpracovány do formátu šablony umožňující charakterizaci, dokumentaci a skladování dat a jejich transfer.
Czech name
Nutriční hodnocení tradičních českých pokrmů z brambor
Czech description
Tradiční české pokrmy z brambor - bramborová polévka, bramborák, bramborové placky, bramborové knedlíky, chlupaté knedlíky a škubánky s mákem - byly pokusně připraveny dle tradiční receptury a charakterizovány z hlediska obsahu vody, popela, bílkovin, aminokyselin, tuku, cholesterolu, mastných kyselin, sacharidů, vlákniny potravy, vitaminů C, B1, B2, B6, niacinu, kyseliny pantothenové, vitaminu E, vitaminu A a beta-karotenu, vápníku, železa, draslíku, hořčíku, sodíku, fosforu a zinku. Výsledky jsou součástí nově připravované České databáze složení potravin a byly zpracovány do formátu šablony umožňující charakterizaci, dokumentaci a skladování dat a jejich transfer.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
N
Issue of the periodical within the volume
6- 2010
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—