Debittered concentrate of amaranth proteins enriched with calcium and magnesium
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F13%3A00000430" target="_blank" >RIV/00027022:_____/13:00000430 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Odhořčený koncentrát amarantových bílkovin se zvýšeným obsahem vápníku a hořčíku
Original language description
Odhořčené koncentráty amarantových bílkovin, získané novým způsobem izolace, mohou být využity pro produkci doplňků stravy či funkčních potravin nebo mohou být přidávány do různých mléčných, masných, pekárenských či extrudovaných produktů.
Czech name
Odhořčený koncentrát amarantových bílkovin se zvýšeným obsahem vápníku a hořčíku
Czech description
Odhořčené koncentráty amarantových bílkovin, získané novým způsobem izolace, mohou být využity pro produkci doplňků stravy či funkčních potravin nebo mohou být přidávány do různých mléčných, masných, pekárenských či extrudovaných produktů.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06173" target="_blank" >2B06173: Materials and products with high added values from agricultural and food industry wastes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
25359
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha - Hostivař, CZ
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence