The detection of gluten in foods, new legislative measures.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000038" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000038 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.cas.cz/sd/novinky/oblast-II/" target="_blank" >http://www.cas.cz/sd/novinky/oblast-II/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Detekce glutenu v potravinách, nová legislativní opatření. Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha
Original language description
Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha Souhrn současně platné legislativy v oblasti značení potravin a dopad preventivního označování obsahu alergenů v praxi.
Czech name
Detekce glutenu v potravinách, nová legislativní opatření. Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha
Czech description
Přednáška na semináři v rámci Strategie AV21 Bezlepková dieta: Léčebné využití a nové potravinové zdroje, 23.11.2015 Praha Souhrn současně platné legislativy v oblasti značení potravin a dopad preventivního označování obsahu alergenů v praxi.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů