The evaluation of precautionary gluten labelling
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000042 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení preventivního označování lepku
Original language description
přednáška 10. Fórum celiaků, Praha, 16. 5. 2015 Bylo vybráno 57 potravinářských výrobků s preventivním označením obsahu lepku. V laboratoři byl stanoven obsah lepku ELISA metodou a výsledky byly porovnány s deklarací lepku na obalu výrobku.
Czech name
Hodnocení preventivního označování lepku
Czech description
přednáška 10. Fórum celiaků, Praha, 16. 5. 2015 Bylo vybráno 57 potravinářských výrobků s preventivním označením obsahu lepku. V laboratoři byl stanoven obsah lepku ELISA metodou a výsledky byly porovnány s deklarací lepku na obalu výrobku.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů