All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Vegetable decontamination method by making use of ozone

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000065" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000065 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=10023811&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=10023811&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Způsob dekontaminace zeleniny s využitím ozónu

  • Original language description

    Způsob dekontaminace zeleniny s využitím ozónu v součinnosti s tepelnou úpravou spočívá v tom, že se provede tepelné ošetření zeleniny a ošetření ozónem. Takto ošetřená zelenina se skladuje při teplotě 5 až 7 °C. Dosáhne se tak účinnější redukce mikroorganismů na povrchu zeleniny vlivem aktivace spor během tepelného ošetření a následné inaktivaci ozónem.

  • Czech name

    Způsob dekontaminace zeleniny s využitím ozónu

  • Czech description

    Způsob dekontaminace zeleniny s využitím ozónu v součinnosti s tepelnou úpravou spočívá v tom, že se provede tepelné ošetření zeleniny a ošetření ozónem. Takto ošetřená zelenina se skladuje při teplotě 5 až 7 °C. Dosáhne se tak účinnější redukce mikroorganismů na povrchu zeleniny vlivem aktivace spor během tepelného ošetření a následné inaktivaci ozónem.

Classification

  • Type

    P - Patent

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    305555

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

    Oct 29, 2015

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence