The starch fraction of bakery products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000670" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000670 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Škrobové frakce pekařských výrobků
Original language description
Bylo upečeno několik variant pekařských výrobků z pšeničné mouky, špaldy a dvouzrnky (tortilly, korpusy na pizzy, sušenky) se záměrem potenciálně snížit glykemický index u těchto výrobků. K tomu účelu byly použity například různé přídavky sušené zeleniny, luštěninových mouk, otrub, ořechů, kokosu, semínek. U těchto výrobků pak byly stanoveny jednotlivé frakce škrobu – rychle a pomalu stravitelný škrob (RDS a SDS), celkový škrob TS a rezistentní škrob RS.
Czech name
Škrobové frakce pekařských výrobků
Czech description
Bylo upečeno několik variant pekařských výrobků z pšeničné mouky, špaldy a dvouzrnky (tortilly, korpusy na pizzy, sušenky) se záměrem potenciálně snížit glykemický index u těchto výrobků. K tomu účelu byly použity například různé přídavky sušené zeleniny, luštěninových mouk, otrub, ořechů, kokosu, semínek. U těchto výrobků pak byly stanoveny jednotlivé frakce škrobu – rychle a pomalu stravitelný škrob (RDS a SDS), celkový škrob TS a rezistentní škrob RS.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Wheat with specific starch composition and features for food and non-food purposes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
65
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
603-606
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—