All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The starch fraction of bakery products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F17%3A00000670" target="_blank" >RIV/00027022:_____/17:00000670 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Škrobové frakce pekařských výrobků

  • Original language description

    Bylo upečeno několik variant pekařských výrobků z pšeničné mouky, špaldy a dvouzrnky (tortilly, korpusy na pizzy, sušenky) se záměrem potenciálně snížit glykemický index u těchto výrobků. K tomu účelu byly použity například různé přídavky sušené zeleniny, luštěninových mouk, otrub, ořechů, kokosu, semínek. U těchto výrobků pak byly stanoveny jednotlivé frakce škrobu – rychle a pomalu stravitelný škrob (RDS a SDS), celkový škrob TS a rezistentní škrob RS.

  • Czech name

    Škrobové frakce pekařských výrobků

  • Czech description

    Bylo upečeno několik variant pekařských výrobků z pšeničné mouky, špaldy a dvouzrnky (tortilly, korpusy na pizzy, sušenky) se záměrem potenciálně snížit glykemický index u těchto výrobků. K tomu účelu byly použity například různé přídavky sušené zeleniny, luštěninových mouk, otrub, ořechů, kokosu, semínek. U těchto výrobků pak byly stanoveny jednotlivé frakce škrobu – rychle a pomalu stravitelný škrob (RDS a SDS), celkový škrob TS a rezistentní škrob RS.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Wheat with specific starch composition and features for food and non-food purposes</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Úroda

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    65

  • Issue of the periodical within the volume

    12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    603-606

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database