All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A baking mixture containing whey proteins

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000052" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000052 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin

  • Original language description

    Řešení se týká oblasti potravinářství, konkrétně suché směsi na výrobu pekařských výrobků s obsahem syrovátkových bílkovin a pekařského výrobku, jehož podstatnou část tvoří tato pekařská směs. Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin, podle tohoto technického řešení, je vyrobitelná v každém potravinářském podniku, který se zabývá výrobou suchých potravinářských směsí pro výživu obyvatelstva a lze ji využít k výrobě pekařských výrobků. Pekařská směs s obsahem 5 až 40 % hmotn. sušených syrovátkových bílkovin, 5 až 20 % hmotn. ovesných vloček, 40 až 70 % hmotn. pšeničné mouky a 5 až 30 % hmotn. žitné mouky.

  • Czech name

    Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin

  • Czech description

    Řešení se týká oblasti potravinářství, konkrétně suché směsi na výrobu pekařských výrobků s obsahem syrovátkových bílkovin a pekařského výrobku, jehož podstatnou část tvoří tato pekařská směs. Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin, podle tohoto technického řešení, je vyrobitelná v každém potravinářském podniku, který se zabývá výrobou suchých potravinářských směsí pro výživu obyvatelstva a lze ji využít k výrobě pekařských výrobků. Pekařská směs s obsahem 5 až 40 % hmotn. sušených syrovátkových bílkovin, 5 až 20 % hmotn. ovesných vloček, 40 až 70 % hmotn. pšeničné mouky a 5 až 30 % hmotn. žitné mouky.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2018

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    32437

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence