A baking mixture containing whey proteins
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F18%3AN0000052" target="_blank" >RIV/00027022:_____/18:N0000052 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://isdv.upv.cz/" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin
Original language description
Řešení se týká oblasti potravinářství, konkrétně suché směsi na výrobu pekařských výrobků s obsahem syrovátkových bílkovin a pekařského výrobku, jehož podstatnou část tvoří tato pekařská směs. Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin, podle tohoto technického řešení, je vyrobitelná v každém potravinářském podniku, který se zabývá výrobou suchých potravinářských směsí pro výživu obyvatelstva a lze ji využít k výrobě pekařských výrobků. Pekařská směs s obsahem 5 až 40 % hmotn. sušených syrovátkových bílkovin, 5 až 20 % hmotn. ovesných vloček, 40 až 70 % hmotn. pšeničné mouky a 5 až 30 % hmotn. žitné mouky.
Czech name
Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin
Czech description
Řešení se týká oblasti potravinářství, konkrétně suché směsi na výrobu pekařských výrobků s obsahem syrovátkových bílkovin a pekařského výrobku, jehož podstatnou část tvoří tato pekařská směs. Pekařská směs s obsahem syrovátkových bílkovin, podle tohoto technického řešení, je vyrobitelná v každém potravinářském podniku, který se zabývá výrobou suchých potravinářských směsí pro výživu obyvatelstva a lze ji využít k výrobě pekařských výrobků. Pekařská směs s obsahem 5 až 40 % hmotn. sušených syrovátkových bílkovin, 5 až 20 % hmotn. ovesných vloček, 40 až 70 % hmotn. pšeničné mouky a 5 až 30 % hmotn. žitné mouky.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
32437
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence