Sugar in food - is there a reason to be afraid of?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F19%3AN0000016" target="_blank" >RIV/00027022:_____/19:N0000016 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/20:989 RIV/00027022:_____/20:990
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Cukry v potravinách - máme se jich bát?
Original language description
Cukry v potravinách – máme se jich bát? Přednáška pro studenty, Týden vědy 11. - 17. 11. 2019, VÚPP Praha.
Czech name
Cukry v potravinách - máme se jich bát?
Czech description
Cukry v potravinách – máme se jich bát? Přednáška pro studenty, Týden vědy 11. - 17. 11. 2019, VÚPP Praha.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic</a><br>
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů