Salt in food: how to eat it (or not to eat it) and how much
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A997" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:997 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sůl v potravinách: jak ji (ne)jíst a kolik
Original language description
Přednáška pro laiky - studenty o soli, spotřebě soli a nutnosti omezovat jejích konzumaci.
Czech name
Sůl v potravinách: jak ji (ne)jíst a kolik
Czech description
Přednáška pro laiky - studenty o soli, spotřebě soli a nutnosti omezovat jejích konzumaci.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastructure for Promoting Metrology in Food and Nutrition in the Czech Republic</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů