4th annual conference Current trends in special nutrition on the topic of healthy and safe food, September 22, 2022, National Agricultural Museum.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=akJrz_-pnJQ" target="_blank" >https://www.youtube.com/watch?v=akJrz_-pnJQ</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum.
Original language description
4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum. Konference pořádána ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu. Hlavním cílem projektu bylo zvýšení povědomí a znalostí pražské veřejnosti o problematice zdravé výživy a bezpečného stravování s ohledem na zdravotní omezení prostřednictvím setkání široké veřejnosti s odborníky na odborné konferenci v Praze. Vstup byl po předchozí registraci zdarma. Cílovou skupinou konference byli zájemci o nové informace o výživě a potravinách ze školství, studenti, pracovníci ze zdravotnictví a tisku i poučení laici. Výzkumný ústav potravinářský Praha byl odborným garantem konference. Na akci vystoupili přední odborníci z řad lékařů, výzkumných pracovníků a spolupracujících odborníků. Konference se zaměřila na témata související se zdravými a bezpečnými potravinami: plísně mezi námi, střevní mikrobiom, stravování mimo domov, přínosy a rizika alternativního stravování, průmyslově zpracované potraviny a kvalita pitné a balené vody.4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum. Konference pořádána ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu. Cílovou skupinou konference byli zájemci o nové informace o výživě a potravinách ze školství, studenti, pracovníci ze zdravotnictví a tisku i poučení laici.
Czech name
4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum.
Czech description
—
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha, Národní zemědělské muzeum
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
62
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce