All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

4th annual conference Current trends in special nutrition on the topic of healthy and safe food, September 22, 2022, National Agricultural Museum.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000042" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000042 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://www.youtube.com/watch?v=akJrz_-pnJQ" target="_blank" >https://www.youtube.com/watch?v=akJrz_-pnJQ</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum.

  • Original language description

    4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum. Konference pořádána ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu. Hlavním cílem projektu bylo zvýšení povědomí a znalostí pražské veřejnosti o problematice zdravé výživy a bezpečného stravování s ohledem na zdravotní omezení prostřednictvím setkání široké veřejnosti s odborníky na odborné konferenci v Praze. Vstup byl po předchozí registraci zdarma. Cílovou skupinou konference byli zájemci o nové informace o výživě a potravinách ze školství, studenti, pracovníci ze zdravotnictví a tisku i poučení laici. Výzkumný ústav potravinářský Praha byl odborným garantem konference. Na akci vystoupili přední odborníci z řad lékařů, výzkumných pracovníků a spolupracujících odborníků. Konference se zaměřila na témata související se zdravými a bezpečnými potravinami: plísně mezi námi, střevní mikrobiom, stravování mimo domov, přínosy a rizika alternativního stravování, průmyslově zpracované potraviny a kvalita pitné a balené vody.4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum. Konference pořádána ve spolupráci se Spolkem pro zdravou výživu. Cílovou skupinou konference byli zájemci o nové informace o výživě a potravinách ze školství, studenti, pracovníci ze zdravotnictví a tisku i poučení laici.

  • Czech name

    4. ročník konference Současné trendy ve speciální výživě na téma zdravé a bezpečné potraviny, 22. září 2022, Národní zemědělské muzeum.

  • Czech description

Classification

  • Type

    M - Conference organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha, Národní zemědělské muzeum

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    62

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce