All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Verified technology for the production of candies with herbal triple combination

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F22%3AN0000059" target="_blank" >RIV/00027022:_____/22:N0000059 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/00027006:_____/22:10175359

  • Result on the web

    <a href="http://www.vupp.cz" target="_blank" >http://www.vupp.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ověřená technologie na výrobu bonbonů s bylinnou trojkombinací

  • Original language description

    Bonbony s bylinnou trojkombinací, podle tohoto technického řešení, jehož podstata spočívá v tom, že obsahují 2 až 20 % hmotnostních želatiny, 40 až 80 % hmotnostních mono- a/nebo disacharidů, a směs bylin ze skupiny kozinec blanitý, parcha saflorová, bazalka posvátná, nebo ze skupiny kozinec blanitý, rdesno mnohokvěté, šalvěj červenokořenná a dále obsahují 1 až 5 % hmotnostních vitamínu C, na povrchu jsou opatřeny směsí jedlého oleje s karnaubským voskem nebo směsí jedlého oleje se včelím voskem a obsahují maximálně 23 % hmotnostních vody ve výsledném výrobku. Bonbony mohou obsahovat buď kozinec blanitý, parchu saflorovou - maralí kořen a bazalku posvátnou anebo kozinec blanitý, rdesno mnohokvěté a šalvěj červenokořennou. Bonbony mohou dále obsahovat instantní kávu a/nebo kakaový prášek.

  • Czech name

    Ověřená technologie na výrobu bonbonů s bylinnou trojkombinací

  • Czech description

Classification

  • Type

    Z<sub>polop</sub> - Pilot plant

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910103" target="_blank" >QK1910103: Czech Herbs for New Foods Promoting Population Health</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2022

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    ZTECH-VÚPP-191010

  • Numerical identification

    1910103-2022-1

  • Technical parameters

    Ověřená technologie umožňuje vyrobit bonbony s trojkombinací bylin ve dvou modifikacích definovaných ověřenou technologií ZTECH-VÚPP-1910103-2022-1, které zajistí vysoký obsah zdraví prospěšných složek bylin ve výsledném produktu.

  • Economical parameters

    Ověřená technologie je výsledkem řešení projektu podporovaného Národní agenturou pro zemědělský výzkum (NAZV) a je financována z 100%. Proto jsou výsledky řešení poskytovány zdarma.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    00027022

  • Owner name

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.; VÚRV, v. v. i.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Web page

    www.vupp.cz