The use of amaranth and its products for replacement of meat-and-bone meals in broiler chicks nutrition.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027162%3A_____%2F04%3A994550" target="_blank" >RIV/00027162:_____/04:994550 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách zrna amarantu
Original language description
Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách zrna amarantu
Czech name
Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách zrna amarantu
Czech description
Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách zrna amarantu
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3112" target="_blank" >QF3112: The use of amaranth and its products for replacement of meat-and-bone meals in broiler chicks nutrition.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Obsah aminokyselin ve vybraných odrůdách zrna amarantu
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
20-30
Publisher name
Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—