Development of consumption of food products in the Czech Republic in the past decade
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027251%3A_____%2F23%3AN0000026" target="_blank" >RIV/00027251:_____/23:N0000026 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2023/12/spotreba.pdf" target="_blank" >https://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2023/12/spotreba.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj spotřeby potravinářských výrobků v ČR v uplynulém desetiletí
Original language description
V článku je hodnocen vývoj celkové hmotné spotřeby jednotlivých potravin a stručně i nealkoholických nápojů za období let 2012-2021. Jsou zde rovněž zmapovány faktory, které spotřebu potravin nejvíce ovlivnily. Pozornost je věnována vývoji poptávky a spotřeby v letech 2020 a 2021, kdy byla ČR zasažena pandemií Covid-19.
Czech name
Vývoj spotřeby potravinářských výrobků v ČR v uplynulém desetiletí
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
50200 - Economics and Business
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
78
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
23-28
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—