Food allergy and intolerance
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00064165%3A_____%2F16%3A10324531" target="_blank" >RIV/00064165:_____/16:10324531 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00216208:11110/16:10324531 RIV/00216208:11130/16:10324531 RIV/00216208:11140/16:10324531 RIV/00669806:_____/16:10324531 RIV/00064203:_____/16:10324531
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Potravinová alergie a intolerance
Original language description
Potravinová alergie (PA) je nepochybně i bude imunologický fenomén 21. století. Prevalence PA znepokojivě narůstá, a to již od kojeneckého věku. Každý pediatr, stejně jako každý praktický lékař má ve svém obvodu několik desítek pacientů s imunologickou přecitlivělostí na bílkoviny, resp. glykoproteiny potravinového původu. Nenahraditelnou úlohou lékaře, přednostně lékaře prvního kontaktu, je na PA v pravý čas pomyslet.
Czech name
Potravinová alergie a intolerance
Czech description
Potravinová alergie (PA) je nepochybně i bude imunologický fenomén 21. století. Prevalence PA znepokojivě narůstá, a to již od kojeneckého věku. Každý pediatr, stejně jako každý praktický lékař má ve svém obvodu několik desítek pacientů s imunologickou přecitlivělostí na bílkoviny, resp. glykoproteiny potravinového původu. Nenahraditelnou úlohou lékaře, přednostně lékaře prvního kontaktu, je na PA v pravý čas pomyslet.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
EC - Immunology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-204-3757-0
Number of pages
447
Publisher name
Mladá fronta a.s.
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—