Confirmation of the association between high levels of immunoglobulin E food sensitization and eczema in infancy: an international study
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F08%3A00106864" target="_blank" >RIV/00216208:11150/08:00106864 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Confirmation of the association between high levels of immunoglobulin E food sensitization and eczema in infancy: an international study
Original language description
In eczematous infants, the earlier the age of onset, and the greater the severity of eczema, the greater the frequency of associated high levels of iGe-FS.
Czech name
Potvrzení asociace mezi vysokými hodnotami specifických IgE na potravinové alergeny a atopickým ekzémem u kojenců: mezinárodní studie
Czech description
Ve studii bylo prokázáno, že čím dříve se u kojenců objeví atopický ekzém (do tří měsíců věku) a čím je těžší, tím je vyšší četnost vysokých hodnot specifických IgE na potravinový alergen.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FG - Paediatrics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Clinical and Experimental Allergy
ISSN
0954-7894
e-ISSN
—
Volume of the periodical
38
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
GB - UNITED KINGDOM
Number of pages
8
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000252533300017
EID of the result in the Scopus database
—