Mycobiota of Czech wine grapes and occurrence of ochratoxin A and Alternaria mycotoxins in fresh grape juice, must and wine.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F07%3A11928" target="_blank" >RIV/00216208:11310/07:11928 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Mycobiota of Czech wine grapes and occurrence of ochratoxin A and Alternaria mycotoxins in fresh grape juice, must and wine.
Original language description
Occurrence of micromycetes and their mycotoxins in grapes and grape products in the Czech Republic
Czech name
Mykobiota českých vinných hroznů a sledování ochratoxinu A a alternariových mykotoxinů v hroznové šťávě a víně.
Czech description
Sledování výskytu mikromycetů a jejich mykotoxinů v hroznech a hroznových produktech v Čechách
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Mycology
ISSN
1211-0981
e-ISSN
—
Volume of the periodical
59
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
14
Pages from-to
241-254
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—