Nutrition counseling
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F15%3A00084899" target="_blank" >RIV/00216224:14110/15:00084899 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení nutričního poradenství
Original language description
Nutriční poradenství je podpůrný proces, který se vyznačuje spoluprací mezi poradcem a klientem. Zájem lidí o zdravý životní styl a zdravé stravování má v současné době stoupající tendenci. Reakcí na tuto skutečnost je zakládání různých poraden zaměřených na výživu člověka. První část článku je zaměřena na význam nutričního poradenství a rozdíly mezi nutričním poradcem a terapeutem. Další oddíl obsahuje hodnocení vybraných poraden v Brně.
Czech name
Hodnocení nutričního poradenství
Czech description
Nutriční poradenství je podpůrný proces, který se vyznačuje spoluprací mezi poradcem a klientem. Zájem lidí o zdravý životní styl a zdravé stravování má v současné době stoupající tendenci. Reakcí na tuto skutečnost je zakládání různých poraden zaměřených na výživu člověka. První část článku je zaměřena na význam nutričního poradenství a rozdíly mezi nutričním poradcem a terapeutem. Další oddíl obsahuje hodnocení vybraných poraden v Brně.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
70
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
58-61
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—