Diets in school canteens 2 - Manual for introducing dietary meals to school canteens
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F19%3A00110926" target="_blank" >RIV/00216224:14110/19:00110926 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.knizniklub.cz/knihy/436611-diety-ve-skolnich-jidelnach-2.html" target="_blank" >https://www.knizniklub.cz/knihy/436611-diety-ve-skolnich-jidelnach-2.html</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Original language description
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách.
Czech name
Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen
Czech description
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů